Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

GoKinema 2015

23 januari 2015 (Hela dagen) till 24 januari 2015 (Hela dagen)
Gothenburg Film Studios, Lindholmen, Göteborg
GoKinema är ett årligt evenemang som hålls på Göteborgs Film Studios på Lindholmen. Filmarbetare från hela världen bjuds in att komma och utveckla sitt hantverk, uppleva den senaste filmtekniken, och utöka sitt nätverk. Det är den enda mässan för filmteknik i sitt slag i Skandinavien, och från och med i år är den även öppen för företag inom visualisering och interaktiva medier.

Det är en unik möjlighet för tillverkare av produktionsutrustning, återförsäljare och filmrelaterade verksamheter att visa upp sina senaste produkter och tjänster för ledande filmskapare. I den interaktiva miljön kan filmarbetare både se den senaste tekniken, och också ta del av seminarier, workshops och det unika konceptet Open Set.

Beröringspunkterna mellan film och visualisering är många, och GoKinema Expo är därför också öppet för företag inom visualisering och interaktiva medier från och med i år.

Erbjudande för dig som medlem

Medlemmar i Visual Arena Members som är intresserade av att ställa ut på GoKinema Expo har möjlighet att ta del av ett specialerbjudande. För mer information, kontakta GoKinema på expo@gokinema.com

Mer info och anmälningsblankett till GoKinema Expo

Mer info om GoKinema 2015