Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Framtiden för film- och TV-produktion i Norden

25 november 2014 14:00 till 17:00
Teater 1, Hotel 11, Maskingatan 11, Göteborg
Vad betyder de snabba förändringarna i film- och tv-branschen för utvecklingen av affärsmodeller, tittarbeteenden och innehåll i Norden? Hur kommer filmpolitiken att påverkas av det politiska läget?

OBS! Notera att platsen för eventet har ändrats till Hotel 11.

Nu bjuder Nostradamusprojektet in till seminarium specifikt för den svenska filmbranschen. Det blir omvärldsbriefing och panelsamtal, och så får vi höra lite om de nya pengarna i Göteborgsregionen och Stockholm-Mälardalen. Arrangörer är Göteborg Film Festival i samarbete med Lindholmen Science Park, Göteborgs Stad och Göteborg & Co.

Medverkande

Petri Kemppinen, Nordisk Film & TV Fond, Christian Wikander, programchef för SVT Drama/Nöje, Charlotta Denward, producent, styrelseledamot SFI, Tomas Eskilsson, vd Film i Väst, Kristina Börjeson, chef Distribution & visning, SFI,Anette Mattsson, vd Filmregion Sthlm-Mälardalen, Åsa Bernlo, filmutvecklare Göteborgs Stad, och Martin Svensson, projektledare, Lindholmen Science Park.

TID: 25 november, 14.00 - 17.00

PLATS: Teater 1, Hotel 11, Maskingatan 11, Göteborg 

Anmäl dig här Till programmet

Fri entré, begränsat antal platser. Föranmälan krävs. Hotel 11 öppnar upp sin restaurang Kök & Bar 67 efter seminariet där mat och dryck finns till försäljning

Nostradamus är ett initiativ från Göteborg Film Festival och Lindholmen Science Park, med syfte att bevaka de snabba förändringarna i film- och tv-branschen. När affärsmodeller, produktion, distribution och publikbeteenden skiftar samtidigt är det svårt för mindre länder att hävda sig – och svårt för mindre aktörer att ens hänga med. Nostradamus tar den del av den omvärldsbevakningen enskilda inte har tid med, samlar branschen till samtal om utmaningar och lösningar, och sammanställer spådomar om de närmaste åren på basen av djupintervjuer med expertis i strategiska positioner i branschen.

 

Media Arena Lindholmen

Arena för innovation och utveckling inom medieindustrin

Media Arena Lindholmen är ett program inom Lindholmen Science Park som stödjer och stimulerar mediebranschens utveckling med fokus på film, TV, spel och nyhetsmedier. Genom projekt, innovationsstöd, seminarier, workshops och samarbeten stärker vi företagens förutsättningar och skapar en växande mediebransch.

Läs mer på mediaarena.lindholmen.se

Läs mer om Nostradamus