Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Musikfest på Lindholmen – P3 direktsänder

2 oktober 2015 (Hela dagen)
Gothenburg Studios, Lindholmen Göteborg
Den 2 oktober toppar Silvana Imam, Adam Tensta och Dolores Haze helkvällen Bangin på Gothenburg Studios. Musikguiden i P3 står som scenvärd och direktsänder från konserten kl 20.06-23.00.
Foto: Marie Jansons/Gothenburg Studios

– Musikguiden i P3:s festivalsändningar i somras var så roliga att göra att vi bestämde oss för att köra en till, från Bangin. Där vi dessutom får bestämma livemusiken, säger liveproducent Daniel Claeson på P3 i Göteborg.

Bangin är en fullmatad endagsfest, fredag 2 oktober kurerar Musikguiden i P3 artisterna på den stora av de tre scenerna på Gothenburg Studios på Lindholmen  i Göteborg. Mat, film och en massa annat står också på programmet under endagsfestivalen i lokalen som gjorts känd som en favoritplats under Way Out Wests klubbsatsning Stay Out West.

– Vi gillar ny musik och vi gillar att vara där ny musik hörs. Artisterna vi har bokat är ett fint tvärsnitt av den svenska musik som P3 spelar mycket just nu. Det blir en sensationell kväll både på plats och i radio, säger Daniel Claeson.

Musikguiden i P3 direktsänds fredag 2 oktober kl. 20.06-23.00 i P3. Programledare: Tina Mehrafzoon På scen: #RMH10YRS Michel Dida Cherrie Leslie Tay Silvana Imam Adam Tensta Erik Lundin Nebay Meles & Dolores Haze Ikhana + Nibla Nicole Sabouné