Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Partnerträff – Filmfestival on demand

8 maj 2014 13:30 till 16:00
Visual Arena, Lindholmspiren 3-5, Lindholmen Science Park
Till hösten lanserar Göteborg International Film Festival en digital filmkanal. Kanalen kommer att göra festivalfilmer från hela världen tillgängliga i Sverige året runt. Den 8 maj hålls en partnerträff på Lindholmen Science Park där en första betaversion presenteras.

Filmkanalen är bara ett exempel på hur filmfestivalen blir alltmer digital. Under träffen kommer vi därför presentera hur festivalens digitala kanaler kan gynna dig som partner. Emil Didriksson från Tango Sponsring kommer att vara på plats och ge exempel på det senaste inom digital sponsring. Nationella och internationella exempel kommer presenteras och det kommer finnas utrymme för diskussion och en möjlighet att ställa frågor.

Efter presentationerna på Lindholmen Science Park finns det möjlighet att gå över till Gothenburg Film Studios. Mellan 16.00 - 18.00 bjuds det på enklare mat och dryck och roliga aktiviteter. Eftermiddagen på Gothenburg Film Studios blir ett tillfälle att samla alla samarbetspartners för att låta er ta del av varandras verksamheter.