Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Seminarium inom film: Politik och pirater

8 oktober 2015 14:00 till 17:00
Gothenburg Studios, Lindholmen Science Park Göteborg
På torsdag den 8 oktober inleder Nostradamus höstseminarium de Västsvenska filmdagarna! Vi samlar den svenska branschen för en uppdatering kring den nya filmpolitiken och för att en gång för alla försöka knäcka piracyfrågan.

Först hör vi oss för kring filmpolitiken. Efter remissrundan – vart barkar det hän? Är den kritiserade momshöjningen huggen i sten? Hur realistiska är drömmarna om ett “smalare filmavtal”? Och kan vi jobba långsiktigt under en heltäckande filmpolitik trots politikens snabba konjunkturändringar?

Sedan samlar vi för en gångs skull piracy-experterna kring samma bord. Vad vet vi om piraterna? Har tillslagen fungerat? Vilka andra åtgärder är möjliga? Vem måste agera och vilka måste samarbeta för att lösa problemet?

Kom med, lyssna och delta för att påverka branschens framtid! Vi bjuder på tre kunskapsboostande, roliga och kanske kontroversiella timmar. 

Moderator: Johanna Koljonen

 Fri entré.

Hela programmet>> 

Nostradamusprojektet på Göteborg Film Festival är ett samarbete med Lindholmen Science Park med stöd av Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och Göteborg & Co 

Anmäl dig här