Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Seminarium: Skapa en lyckad kampanj för din crowdfunding

28 februari 2014 10:30 till 12:00
Nu finns det chans att delta i ett seminarium om hur man på bästa sätt bygger en framgångsrik crowdfundingkampanj. Kom till Frilagret den 28 februari och få tips och idéer!

Från och med i år går Västra Götalandsregionen in med pengar för att stödja kulturprojekt som finansieras genom crowdfunding. Med anledning av detta kommer Max Valentin från Crowdculture och filmaren Annelie Olsson till Frilagret. Seminariet är ett tillfälle för dig att ta med din idé eller ditt projekt och bolla med de andra i rummet.

Att bygga en framgångsrik kampanj handlar mycket om att berätta en historia, att fånga en publik och att hålla intresset levande men det handlar också om att sätta rimliga mål och bygga en framgångsrik dialog.

Plats: Frilagret, Järntorget, Göteborg

När: Fredag den 28 februari kl 10.30 - 12.00

Anmälan: Ingen anmälan behövs. Om du bor i en annan kommun inom Västra Götaland så är du berättigad till FilmClouds resestöd. Sök här.

Vill du veta mer om verksamheten på Media Arena och crowdfunding? Kontakta Christian Riedl, projektledare Media Arena, christian.riedl@lindholmen.se.