Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Västsvenska Filmdagarna 2014

3 oktober 2014 12:00 till 4 oktober 2014 16:15
Visual Arena, Lindholmspiren 3-5, Göteborg
Västsvenska Filmdagarna är den årliga mötesplatsen för dig som är verksam inom film- och TV-branschen i Väst. Vi bjuder på två fullspäckade dagar med fokus på nya intryck och inspirerande samtal.

Mycket är nytt för i år men inbitna besökare kommer ändå att känna igen sig. Vi är kvar på ön (Hisingen) men har flyttat ett stenkast närmare vattnet – till Lindholmen Science Park.

Lindholmen Science Park har etablerat sig som ett nytt centrum för utveckling av innovativa projekt inom film, TV och rörlig media bland annat genom att dela ut två miljoner årligen till produktionsbolag i Göteborg. Genom att förlägga Västsvenska Filmdagarna i sina lokaler vill Visual arena fördjupa kontakten med alla delar av filmbranschen.

På fredagen är det premiär för FilmClouds evenemang Producentdagen med FilmCloud Pitch. Det blir pitchtävling, celebra producentbesök och exklusivt möte med en ny filmkonsulent. Kvällen avslutas med mingel och traditionsenlig speeddating.

Lördagen bjuder på ett digert seminarieprogram, frukost med filmkonsulenter och en workshop med Lego som redskap för manusutveckling.

Läs hela programmet och anmäl dig idag.

Program
Fredag 3 oktober

Lördag 4 oktober

Anmäl dig nu!