Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

24 nya demokratiinnovatörer till Lindholmen Science Park

För fjärde gången samlar International Youth Think Tank unga demokratiinnovatörer från olika världsdelar till Göteborg och Lindholmen Science Park. – Alltför många människor runt om i världen har svårt att göra sig hörda och alltför många samhällen går i en alltmer auktoritär riktning, säger IYTT:s föreståndare Urban Strandberg. Det är de utmaningarna vi vill möta med vårt arbete.

21-24 november är det dags för fjärde International Youth Conference. Framtida samhällsledare från 14 länder möts för att stöta och blöta globala frågor och arbeta fram konkreta förslag till hur det öppna samhället kan stärkas och förbättras.

De 24 deltagarna har valts ut i hård konkurrens bland över 200 sökande. Under konferensen kommer deltagarna att träffa experter och ledare från akademi, politik och näringsliv. Däremot är det ungdomarnas egna framtidsidéer som sätts i fokus. Tillsammans kommer de att  en preliminär slutrapport med sina förslag.

Konferensen avslutas på Handelshögskolan i Göteborg med ett seminarium där idéerna presenteras och kommenteras av en expertpanel. Eventet är öppet för allmänheten, både på plats i SEB-salen och online.

Läs mer om årets deltagare här.

Anmälan till slutpresentationen hittar du här.

ABC om IYC 2022

När: 21–24 november
Var: Visual Arena, Lindholmen Science Park.
Deltagarfakta: 24 stycken mellan 18 och 24 år som representerar 14 länder och tre kontinenter.
Sökande: 219 kandidater från 57 länder.