Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Ladda hem Medier & demokratis rapporter

Medier & demokrati publicerar regelbundet rapporter om medieutveckling kopplat till mediernas demokratiska roll. Nu går både nya och gamla rapporter att ladda hem direkt från vår sajt.

En viktig roll för Medier & demokrati är att sprida ny kunskap. Ett inslag i det arbetet är programmets återkommande rapporter.

Hittills har tre givits ut och samtliga handlar om medieutveckling kopplat till mediernas demokratiska roll. Målgruppen är i första hand medieaktörer, men vi vänder oss också till akademier och samhällsinstitutioner. Innehållet ska bidra med praktisk nytta i en aptitlig och lättillgänglig form.

Rapporterna utgår både från utmaningar och möjligheter för mediebranschen – och samhället. Ofta skildras lärdomar från skarpa experimentella projekt eller med ursprung i aktuella akademiska rapporter.

Medier & demokratis fjärde rapport publiceras i juni och bli en första delrapport från projektet Yngres nyhetsuniversum för lokal samhällsjournalistik och debatt. Det vill säga den testredaktion (Beta Borås) som Medier & demokrati fram till oktober i år driver tillsammans med Borås Tidning, RISE Interactive och Södertörns högskola.

Rapporterna hittar du under rubriken Publikationer i navigationen ovan eller genom att klicka här: Till Medier & demokratis rapporter