Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Medier & demokrati förstärker projektledarkapaciteten

Ny medarbetare inom programmet är Mia Leterius. Ny, ja, Ny, nej. Mia Leterius är ett välbekant ansikte på Lindholmen Science Park. Däremot är hon ny just inom Medier & demokrati.

– Det känns spännande. Jag har följt programmet sedan starten och är glad att få arbeta både med gruppen och frågorna, och jag hoppas förstås kunna bidra till givande projekt, säger hon.

Mia Leterius har jobbat för Lindholmen Science Park sedan 2010 och har innan dess bland annat en bakgrund som designer. På Lindholmen har fokus varit Visual Arena. Från förstudie till etablering och utveckling såsom programansvarig för arenan. Ett uppdrag som bland annat inneburit initiering och ledning av olika projekt med visualisering i centrum.

Som projektledare inom Medier & demokrati kommer Mia jobba med flera projekt och spår. Dels med pågående ”Det digitala medielandskapet och lokalvalen 2018”. Dels undersöka hur de journalistiska demokrati- och integrationssatsningarna Kb Mosaik och Mosaik inom Gota Media kan inspirera till fler liknande projekt med nya forsknings- och innovationsingångar.

Utöver uppdragen inom Medier & demokrati fortsätter Mia Leterius att driva ett projekt inom Visual Arena. Det syftar till att skapa större inkludering med hjälp av normkritisk visualisering inom stadsutveckling och finansieras av Vinnova.